Tinggalkan jejak anda di sini....CikWanniey follow kembali...

Klik cni...

Wednesday, March 2, 2011

Jom Join Bloglist Blogger Baru!!!

Assalamualaikum dan slmt pg...http://www.cute-smiley.com

hari ni aku jadik interner bergerak jap...nk promote ni..kalau rs nk join jom join...kalau xnak abaikan je entry ni..Ms jln2 terjah blog..Mengalahkan melodi tiba2 nmpak entry ni Jom Join Bloglist Blogger Baru!!!...Jom join Bloglist Blogger Baru ini adalah  musim kedua 2011..semua blogger layak meyertai sekiranya follower kurang dari 300 org (termasuk tuan empunya blog ni)...senang je nk join...semudah 1,2 dan 3...xpercaya??ikut langkah dibawah:

1) Buat 1 entry kat blog korang bertajuk "Jom Join Bloglist Blogger Baru"
2) Masukkan gambar di bawah ni dan link kan entry ni...
3) Lepas siap entry tersebut jangan lupa plak nk link kan entry tersebut DISINI

Kan dah cakap senang..So, jom la join...kalau xmenang pun apa salah mencuba kan...bukan kena bayar pun..cuma menggunakan jari jemari yang cantik je tuk menaip..http://www.cute-smiley.com





2 wasiat kpd tuan tanah:

Mas-Azi-Mah said...

good luck cikwaniee kumpul lah follower reramai lagi :)))))

Nurwanniey said...

Mas-Azi-Mah : TQVM

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...