Tinggalkan jejak anda di sini....CikWanniey follow kembali...

Klik cni...

Monday, May 30, 2011

Mesej Misteri!!!

Halloo.............
cerita ni cerita semalam...
kalau nasik smlm kira dah basi dah kan samala ngan cite ni....
biasala aku bila incik bf xde mmg rutinla aku tido awl...
dalam pukul2 aku terjaga..
lampu hp aku berkelip2 tanda ada msg@ misscall...

bkk hp ada mesej..no xkenal.....

no misteri: salam...buat pa tu...

isshhh...ingat incik bf

sambung tido..
terjaga pukul 5pg..dalam otak 1st..
kacau incik bf oncall....
kejam x...

ok...kita tgglkan bab bermsg ngan incik bf...
kt ofis mmg bosan gile2 la...
tahap nk bawak kinect adik aku main kt ofis dah...
dalam best2 aku tgh online...tuupp..
GELAP wooo...
ni mest kes TNB wat keje kt sebelah...
siap kete aku kena park kt blkg ofis...
masa ni la jgk hp bunyi...
bip..letak bip je mls nk boh lagu time keje...
tgk dan tgk no smlm lg...
uhh...dah aku xlyn dok kacau lg...
geram toll

no misteri: salam...dah lunch ka..
3minit jgkla baru aku reply

aku: sapa ni??
kuar dah bahasa kedah sbb no 2 stat ngan 4

no misteri: Amboi...dah x ingat kita dah ka...

adehh...aku tnya sapa dia dok putaq belit plak..

aku: xkenai..bye...salam
no misteri: macam marah ja...

mana ada aku marah2 pun siap bg salam lagik..
aku dahla bengang gaji xdpt lg...
pns plak 2 blackout...
2jam pas2..bipp..
hp aku bunyi lagi...
mesti incik bf sbb dia ckp balik pukul 1 ari ni...
bkk msg...
LA...mamat ni lagi

no misteri: jgn marah...soryla..

malas layan....
dia tepon...mlasa layan jgk...
pggilan ke2..

OFIS NANI..CALL..

terkejut jgk sbb nani tgh semayang...
tup..tup..dalam otak...
bos nani...
dia yg kenakan aku rupanya...xsanggup...
xnk angkat...
Aku MALU....










2 wasiat kpd tuan tanah:

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hi ! Awesome blog ! Done follow u . I will always support ur blog :D .

http://secret-domokun.blogspot.com/

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...